İnsanın Yaratılışı

Standard

Yaratılış süreci 6000 milyon yıl önce başlamıştır, ama insan için bundan daha kısa olmakla birlikte 30 milyon senelik bir geçmişi temsil eder.

İnsanın yaratılış süreci ilk önce genetik bilgiyi transmutasyona uğratma yeteneğine sahip kimseler tarafından sadece genetik bağlamda planlanmıştı. Bu yaratıklara bugün bazılarımız elemental varlıklar ve doğanın özü diyor.

Tanrıdan yayılan her form fiziksel dünyada projekte edilmeye başlandıktan sonra ( söz konusu canlılar eli ile ) ilk insansı organizmalar da beden bulmaya başlamıştı. Yani Darwin’ in hipotezi doğru fakat eksik olan detaylar var.

Dünyadaki hayvanlar, bitkiler ve insanlar arasında genleri Dünya’dan temel alınmamış, başka gezegen sakinleri tarafından mutasyon ile oluşturulmuş, tarihsel eklentiler olarak transfer edilmiş,  sayısız canlı vardır.

Tüm bu canlılar buraya evrimsel amaçlar ışığında getirilmiştir. Günümüz insanının öyküsü bu gezegende milattan önce 24.000 yılında başlar. O tarih çoğunluğumuzun Adem ve Havva olarak bildiği  ilk prototip insanın yaratıldığı tarihtir. Gezegendeki ilk kadın Havva değil Lilith’ tir.

Prototipler dünya üzerinde yaratıldığında ve yaşamaya başladıklarında , yerkürede hali hazırda yaşayan insanımsı canlılar vardı, ama günümüzdeki insan görünümü , kabiliyeti ve bilincinde değillerdi. Prototipler alelacele yapıldı çünkü sözlere dökmek gerekirse ortada evrimin şeklini koruyabilmesi adına kültürel bir eklenti ihtiyacı vardı. Bu eklentiler diğer gezegenlerden ve genetik olarak daha ileri ırklardan temin edildi.

Bunu neden Yaptılar ?

Yaşanılan sıradan bir olay değildi, bazılarının idda ettiği gibi insanlar saf kaynaktan değil de  uzaylıların genlerinden de kopyalanmadı. Ama meleksi seviyedeki kozmik karar, bu aşama ile temas halinde olan 9. boyut yaratıklarına aktarıldı, onlar da planı fiziksel düzlemlerde uyguladılar. Yani Kozmolojinin ihtiyaçlarına hizmet edecek plan uygulanmış oldu.

Prototip

Düzenlenen protorip etherik düzeydeki meleklerin görünümleri baz alınarak yaratılmıştır. Başka bir deyişle günümüz insan bedeni meleklerden esinlenerek dünya üzerinde, diğer gezegenlerin canlıları yardımıyla var edilmiştir.

İlk prototipler bugün Lemurya’lılar olarak bildiğimiz ırka mensuptu. Lemurya pasifik okyanusu çevresinde hüküm sürmüştür.

Bu noktada İnsanın Öyküsü başlıyor.

About Gökmen Erdem

"Bhikkhus, form is not-self. Were form self, then this form would not lead to affliction, and one could have it of form: 'Let my form be thus, let my form be not thus.' And since form is not-self, so it leads to affliction, and none can have it of form: 'Let my form be thus, let my form be not thus.' "Bhikkhus, how do you conceive it: is form permanent or impermanent?" — "Impermanent, venerable Sir." — "Now is what is impermanent painful or pleasant?" — "Painful, venerable Sir." — "Now is what is impermanent, what is painful since subject to change, fit to be regarded thus: 'This is mine, this is I, this is my self'"? — "No, venerable sir." "So, bhikkhus any kind of form whatever, whether past, future or presently arisen, whether gross or subtle, whether in oneself or external, whether inferior or superior, whether far or near, must with right understanding how it is, be regarded thus: 'This is not mine, this is not I, this is not myself.'

Yorum bırakın